En fråga till er läsare.

Publicerat: 2010-10-06 13:36:04 Kategori: Theodore - 7-10 månader 4 Kommentar(er)
Nu tänker jag ställa samma fråga som Louise har gjort på sin blogg.

hur klär ni era barn nu utomhus?

Jag klär Theodore i en tunnare overall, vantar, raggisar/skor, och mössa. Men snart åker nog vinteroverallen på. De börjar ju bli kallt ute..



Kommentarer
Postat av: Teresa - Mamma till Melwin 090918

Sv: det är ju inte de billigaste heller, känns vettigare att lägga de pengarna på annat egenltigen :P

2010-10-06 @ 13:52:53
URL: http://teresamattsson.blogg.se/
Postat av: sara

Vinteroverall! Utan åkpåse på vagnen, den blir på när vi närmar oss noll :)Dom sitter ju stilla och blir bra mkt kallare än oss :)

2010-10-06 @ 15:30:52
Postat av: emmah - mamma till världens finaste prins, Mio!

höstjacka, vantar, mössa, skor eller raggsockar & idag åkte åkpåsen på!



Har även strumpbyxor under hans byxor så det blir som långkalsonger & under jackan har jag långärmad tröja & sedan huvtröja utanpå det & sedan då jackan!

2010-10-06 @ 16:34:20
URL: http://emach.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Nu är ju min herre lite äldre och mindre stillsam än vad Theodore är men jag klär Alvin oftast som mig själv, lite varmare kanske. Fodrade byxor eller enbart vanliga byxor, åker han vagn har jag alltid en filt med och sen har han kort eller långärmad t-shirt och ofta en munkjacka ovanpå när vi går ut och sen en höstjacka, ganska tunn skaljacka/vindjacka som vissa kallar det. Mössa har han en lagom, inte för tunn och inte för tjock och cyklar vi till dagis har han vantar. Är han ute och leker är det helt annan mundering, tjockare byxa, regnbyxa ev. tunnare typ av termobyxa och sen kör jag oftast som vanligt på överkroppen. Alvin har alltid varit väldigt varm av sig och svettas väldigt lätt! :) När han var i Theodores ålder hade jag nog jacka ganska länge, ända in i oktober nångång och det en typ av tjockare fleecejacka men sen tror jag nog att det var ett mildare oktober än vad det är i år. (Vilken uppsats detta blev)

2010-10-07 @ 12:12:15
URL: http://honmammanu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Design by
Wildasmami