Borlänge

Publicerat: 2010-05-31 06:36:10 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Va ett tag sen jag uppdaterade, Men i Lördags så va vi till Borlänge och jag köpte en ny bh till mig själv, och en tröja, byxor å en keps åt Theodore.
Och på kvällen så kom Jörgen å Lotta, så grillade vi, gottgott!

Igår så va vi till min mamma&pappa, Och mamma har bokat en stuga åt oss i Mora sista helgen i juli. Och hon är så snäll så hon betalar den!! Det blir lite trångt å bo vid mamma & pappa där, eftersom de blir 4 hundar å sen 6 personer, blir väldigt trångt i en liten husvagn. Så vi bor i en stuga ist. Så det kommer bli kul. 

Och idag ska jag med mamma och min syster till Borlänge, Såklart ska Theodore med. Så de blir lite shopping. Så hoppas man hittar nå fint. Jag kollade inte så noga i Lördags, Olle va ganska bakis, och sen va de jätte mkt folk!


..

Publicerat: 2010-05-28 16:53:26 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Blir tokig av att sitta själv hela tiden, Bo själv kanske? blir lika ensamt då. Även om jag har Theodore, Men just nu sover han. Har suttit själv en vecka nu, Det börjar bli trist. Att klara av allt själv. Jag klarar de bra, Men ibland vill man ha lite hjälp. Någon gång ibland gör de väl inge att sitta själv, men när de blir allt för ofta så blir det tråkigt, finns ingenting att göra.


Ny tatuering

Publicerat: 2010-05-27 08:06:56 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Jaha, nu va de ett tag sen jag skrev. Men i Tisdags gjorde jag en ny tatuering, Skrev in Theodores namn, Som flesta vet nog det redan.
Och jag är jätte nöjd.
Igår skulle mamma komma hit med mat till mig, men eftersom hela Ludvika hade strömavbrott så sket det sig. Så jag å Theodore följde med till Smedjebacken ist. Så va en heldag ute, sköönt!
Hundarna va jätte glada att få vara ute. Dogge fick sina fnatt å sprang som en dåre!Månad 4-5

Publicerat: 2010-05-25 07:09:16 Kategori: Theodores utveckling 1 Kommentar(er)
Idag blir våran kille 5 Månader <3
Han har lärt sig så mkt på så kort tid, Och mer ska han lära sig.
Och det senaste han lärt sig är att rulla från rygg till mage. Och han gör det mest hela tiden, bara han får chansen.
Igår kväll vaknade han å var klarvaken kl 21.00, Då kommer Olle ut till mig å frågar om han ska ligga på mage, Och de fick han väl om han ville, men han sover aldrig på mage, har hänt 2-3 gånger under hans 5 månader.
Om en månad så är han ett halvår?! tiden bara springer iväg. Och sen efter ett halvår till så är han 1 år!!!! Han är snart vuxen känns det som.
Mamma Älskar Dig Theodore Dahlin Andersson <3Test...

Publicerat: 2010-05-23 18:29:36 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Jag tror Theodore har börjat testa mig! När de gäller sovningen så vägrar han även om han är supertrött, Men jag ger mig inte, han vill bara att man ska ta upp honom, men eftersom jag vet att han är trött så ska han sova!!
När de gäller maten så vill han inte gapa, då har jag skeden nära munnen tills han ger med sig. å efter de så äter han som en galning. Det MÅSTE vara att han testar mig.

Men barn lär väl testa sina föräldrar någon gång. De är bäst att inte ge med sig för då vet dom hur man ska göra till nästa gång! :D


Lite nytt

Publicerat: 2010-05-23 12:13:58 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Nu har jag gett Theodore lite nya saker att smaka på.
Gröten från 5 månaders ålder va inte alls god till en början, Efter någon sked vart de mkt bättre.
Och igår gav jag päronpuré för å titta om han tyckte om det, Och visst gjorde han det.
Och idag efter maten så fick han prova en dryck, Kommer inte ihåg exakt va de va men tror de va äpple, aprikos och apelsin, Det tyckte han va smaskens. Det är kul att han tycker om det mesta, Men bara banan är jätte äckligt tycker Theodore.. Hans mormor provade ge det och gud hur han såg ut då. Verkligen INTE gott. (jag förstår honom).
Det är bara banan och blåbär han inte tyckt om som jag provat. Allt annat är smaskens.


En nyfödd Theodore!

Och detta är nu. Vilken förändring! Han har blivit så stooor!video

Publicerat: 2010-05-22 19:28:58 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
De kanske ser lite våldsamt ut, men innan jag började filma så skrek han ännu högre å tyckte de va jätte kul, men eftersom han va så trött så blev de mindre med tiden. Men man ser lite att han tkr de är kul iaf :P
...

Publicerat: 2010-05-22 14:33:00 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Är trött på det mesta!!!! Tur jag har min Theodore <3


Rekord va det här!

Publicerat: 2010-05-21 20:35:02 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Har varit i Smedjebacken en stund idag för Olle skulle göra annat, så jag ville inte vara själv hela dagen. Och som tur va så skulle mamma och pappa ändå handla här i Ludvika, då kunde jag åka med dom dit.
Och Theodore har inte sovit mkt idag, så han va jätte trött. Direkt vi kom hem så la jag honom i sin säng å gav honom mat. Så ligger han alltid å pratar i sin säng, och som vanligt gick jag å satt mig i soffan, han säger till när han vill ha nappen. Men tycker de tog ovanlig lång tid och väldigt tyst. så jag gick in å kollade, Och han hade somnat UTAN napp. Det har inte hänt sen han va nyfödd ungefär! Han va nog riktigt trött!
=)

Publicerat: 2010-05-21 10:21:41 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Igår kom barnbidraget, å tur va de så vi kunde handla mat åt Theodore (som inte är billigt, folk säger att blöjor är dyrare, men jag kan tycka att maten är dyrare :P) Men men, tur han inte äter så mkt ersättning längre, eftersom han står sig längre på gröten å maten han får.
Idag va de inte alls bra väder, men de är som det är! Så idag blir de inte att göra så mkt, men vi ska iaf ta å grilla är det tänkt.

Imorse vaknade Theodore kl 06.30, var vaken till 07.30, sen sov vi till kl 10.00, Jätte skönt! Jag brukar passa på att sova när Theodore somnar om sådär på morgonen. Men på dagen så skiter jag i det. Kan hända ibland, beror på hur trött jag är. men idag är jag inte så jätte trött som tur är!

Jo, igår fick Theodore potatis & palsternacka igen, va ett tag sen han fick de, å gud vad han åt! Har blivit spagetti å köttfärssås, och sen rotfrukter och kyckling dom senaste dagarna. Men han älskar även spagetti å köttfärssås.

Så har jag köpt hem gröt från 5 månader, så får se vad han tycker om det då. Men de visar sig om någon dag, eftersom banangröten inte är helt slut än. :)


Duktig kille!

Publicerat: 2010-05-20 10:00:52 Kategori: Theodores utveckling 0 Kommentar(er)
Jag la Theodore på golvet för en stund sen, la honom då på rygg.
När jag sedan kollade på honom låg han på mage! Så idag va första gången han rullade helt från rygg till mage. Annars har han gjort lite halvt bara så de räknas inte tycker jag!
Jag vet inte om de är sent, Men jag är glad iaf. Alla bebisar är ju olika i utvecklingen så jag är glad, å ska vara det! Allt nytt han gör så blir jag glad! :)


Ännu en fin dag

Publicerat: 2010-05-18 11:32:39 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Det är så härligt när de är såhär fint väder.
Idag ska jag å Theodore gå in till stan å träffa Josse. Så mamma va snäll och tog hundarna idag.
Just nu ligger Theodore å sover, Om han inte vaknar snart så lär jag väcka honom, så jag kan ge honom lite mat å sen klä på oss för att gå till stan.
Idag ska han få äta Spagetti och köttfärssås, Det fick han igår också. det tyckte han om!

Hans nya napp har kommit, så äntligen kan jag tvätta den gamla han har. Det är jätte smutsig och luktar ritkigt illa! Så när han vaknar så ska jag tvätta den.
<3

Publicerat: 2010-05-17 19:39:41 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Vilket härligt väder de varit idag.
Vi åkte till smedjebacken och va där hela dagen, så Theodore har varit ute hela dagen.
Hundarna har även varit ute å härjat hela dagen, så nu ligger dom jätte trötta här hemma.Du är kärlek <3Glad älskling

Publicerat: 2010-05-16 18:49:16 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Nu verkar Theodore gladare, han har nog haft ont i magen. Efter en olycka i blöjan, sovit några timmar och fått i sig mat så sitter han just nu i sin gåstol. Idag dög inte ens den, då är de något som är fel. Men nu är allt bra å det är vi glada över.
Det blev aldrig någon promenad som jag hade tänkt mig idag, Theodore somnade i soffan å även jag somnade. så nu är de lite sent för en promenad, eftersom Theodore snart ska gå å sova för natten, Om han är trött då vill säga, Men annars får han vara uppe en stund till.
Hoppas de är finare väder imorgon än va det varit idag. Igår va de ju toppen väder! de kunde väl fortsatt så tycker jag.


Mamma Älskar Dig Hjärtat <3napphunden

Publicerat: 2010-05-16 18:07:33 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
tänkte visa bild på Theodores napp, För Ulrika ville veta!
och här hittade jag den (klicka på texten)


Där har vi den :)
Design by
Wildasmami