Smedjebacken

Publicerat: 2010-10-31 19:29:34 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 0 Kommentar(er)
Hejsan!
Idag har vi varit i smedjebacken och träffat Theodores mormor & morfar!
Han har varit lite gladare idag, än vad han va igår.
Theodores mormor hade lagat köttbullar, potatis och gräddsås, Och Theodore ville inte ha mkt av det, men nu äter han nästan ingenting. så jag fick med lite hem så man kan frysa in å prova ge honom de när han äter bättre.

Har varit in på kappahls hemsida idag å kollat på lite kläder man kan sätta på Theodore imorgon när han ska fotograferas. Så ska springa in där innan vi ska dit å köpa något fint. (vad de blir får ni se imorgon tror jag!) :)


Bowlinkungen :)

Publicerat: 2010-10-30 20:29:16 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 1 Kommentar(er)
Hejsan!
Theodore tyckte vi skulle gå upp halv 6 idag, så jag tog honom till våran säng, och där somnade vi om till 06.45 ungefär. Lite bättre än halv 6 iaf.
Sen strax innan 10 åkte vi till djuraffären å köpte hundmat, Djuraffären firar 2 år så dom hade lite billigare mat till hund å katt. Så vi köpte två 15 kilos säckar för 400 kr, Annars så kostar en 400. Så de va ju kanon!

Efter det så åkte vi och bowla! (Jörgen å Lotta va med) Och ja, jag är inte direkt bäst på det. Men det va kul iaf! Theodore fick också putta iväg ett klot. Finns ju en sån där hjälpgrej för barn! Men man fick självklart hjälpa honom lite!
Och efter bowlingen så vart de att käka pizza, Kanon gott! va länge sen man åt det.

Vad har vi gjort mer? Jo varit i Gonäs å hälsat på Theodores farmor.

Theodore har inte ätit något idag, inte ens välling? det brukar alltid gå ner. han har väl ätit någon sked mat, men inte lika mkt som han brukar..
När vi skulle lägga honom så skriker han bara, inget duger! Så han fick somna i famnen, och sen la jag ner honom i sängen..
Får se om han är likadan imorgon!

Och jo, när vi precis hade kommit till bowlingen så hade Theodore kissat ner hela sig! Hela magen, hela byxorna å strumporna va blöta! så fick byta kläder direkt.

Nej, Nu har han vaknat igen!


Bowling kungen !
tävlar

Publicerat: 2010-10-30 19:55:34 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)

Jag tävlar om ett paket från Libero hos Fröken M, tävla HÄR du oxå !
Småfolk

Publicerat: 2010-10-30 19:50:20 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)

Har ni testat någon av dessa till era barn?
Smartson testpilot söker frivilliga testare, Tryck HÄR för att komma till sidan för att ansöka om just du blir antagen om att få prova.

Theodore har provat morots stix, majspuffar, Djurkex och abc kex. Han tycker väldigt mkt om dom. Han brukar få sån till "lördagsgodis".
=)

Publicerat: 2010-10-30 07:13:17 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)

Ser ni Theodore i ögat? :D
vaknar ..

Publicerat: 2010-10-29 06:39:37 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 2 Kommentar(er)
Igår kväll när vi satt å titta på tv så vaknade Theodore å bara skrek, och inget dög, så han fick komma upp och mysa i soffan en stund. Sedan la vi honom i sängen igen och då somnade han om. Efter en stund vart de lika igen, så han fick vara med oss ännu en gång i våran säng å mysa en snabbis, la honom sedan i sin säng och då somnade han om. och de vart lika vid halv två inatt. Men då fick han lite välling och då somnade han om till kl 06.00 ungefär.
Så de måste vara mardrömmar när han blir sådär.

Idag kommer bilen tbx, så äntligen kan man göra något om helgerna!


Bättre bilder

Publicerat: 2010-10-28 15:22:18 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 2 Kommentar(er)


Tre bättre bilder på när han står själv :)stå själv :)

Publicerat: 2010-10-28 15:01:56 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 1 Kommentar(er)

Mammas älskling har blivit så duktig å kan stå själv en kort stund. (10 sekunder som längst, Men han kan nog stå längre, han sätter sig ner efter en stund) Nu tror ni kanske att han håller i något, men ska försöka få en bättre bild senare när kameran är laddad :)


BILDER :)

Publicerat: 2010-10-28 14:06:42 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 1 Kommentar(er)
Nu tänker jag lägga upp bilder, Som jag skrev förut att jag skulle bli bättre med. Och nu så har jag lite nya bilder.tre bilder få duga så länge :)Blöjrabatter

Publicerat: 2010-10-28 13:33:14 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Theodore sov inte alls bra inatt, Elr jo han sov bra tills klockan va runt 02.00, Då ville han vara vaken.  Men de tyckte dock inte jag, efter massa om å men så somnade han. Å vi har busat hela morgonen fram till halv 12, då fick han hopp i säng igen, å när han sedan vaknade en timme efter va han inte alls på bra humör, skrik skrik skrik å åter skrik. Men han fick sitta i mitt knä å mysa lite, å efter en stund så vart de bra. Fortfarande pytte lite gnäll, men inte lika farligt.

här hemma ramlar de in massor med blöjrabatter. Å det gillas. Vi har nu 5 st på lager som väntas på att bli använda. Det blir ganska många "billiga" blöjor framöver.


Jätte sött.

Publicerat: 2010-10-27 19:32:06 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 1 Kommentar(er)
Theodore har  börjat med nå jätte gullit!
Säger man åt han "nu kommer mamma å tar dig"
Då kryper han iväg i full fart, å ser jätte glad ut!

Kom på en sak jag glömt skriva när han blev tio månader om vad han hade lärt sig. han kan: "Theodore vart är lampan" Då kollar han upp mot den!
Jag vet att han kan, men de är inte alltid han vill lyssna å titta mot den, Men då är han upptagen med annat :)

Olle ska åka å spela innebandy om ett tag, å jag får sitta själv å feta godis och kolla på bonde söker fru.
Men kan kanske vara skönt å sitta helt själv å ta de lugnt. för idag har de varit fullt upp känns det som, Har lekt massor med Theodore. Och lagat pannkakor (som han inte tycker om). Och sen har jag diskat å dammsugit. Tyckte att de skulle se någorlunda ut när folk kommer hit å tittar på lägenheten.
Men alla Theodores saker va överallt, men dom kanske förstod att de inte alltid är så lätt å plocka bort allt när man har småbarn. tar jag bort alla Theodores saker så är dom framme lika fort igen! :)


Buzzador

Publicerat: 2010-10-27 12:35:11 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Jag har gått med i Buzzador, Där får du erbjudanden om att testa lite olika kampanjer.
Tryck HÄR för att bli en buzzador!

När de finns en kampanj som passar dig så får du ett mejl! Har du gått med i en kampanj så får du testa det, och även några av dina vänner . så ska ni berätta vad ni tkr om det! Det låter väl inte helt fel?


Pipmugg.

Publicerat: 2010-10-27 07:15:32 Kategori: Theodore 10 - 12 Månader 0 Kommentar(er)
Igår när vi var å handlade så va Theodores mormor & morfar också där, Så eftersom Theodore "fyllt" 10 månader så fick han en pipmugg och två morgonmums av sin mormor. OCh Theodore fattade direkt hur man gör med pipmuggen. När jag provade förut så förstod han inte riktigt.


En sån pipmugg fast inte rosa då, utan han fick en grön :)


Och såna här morgonmums, (vet dock inte om de va dom här smakerna)

(Theodore brukar ha "födelsedagar" även om han bara "fyller" månader. Måste tillägga att de inte händer varje månad! utan har hänt 2 gånger kanske?!)Iphone 4

Publicerat: 2010-10-26 19:38:34 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Idag har vi varit in till stan å kollat på ny telefon, Kommer få en Iphone 4. Vet dock inte när, den fanns inte i butiken med Telenor, Han sa att de kunde ta upp till 3 veckor. Men de är ingen panik med att få den, har ju en fungerande telefon.  Någon som har en Iphone 4, vad tkr ni om den isf?

Sen va vi å handlade lite, å de blir alltid så dyrt! Men de vart ganska så mkt mat iaf, så man har ett tag.

Nå mer har jag inte gjort idag, förutom å hämta ut paketen tidigare idag som jag skrev.
Två paket.

Publicerat: 2010-10-26 12:20:22 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Har precis kommit hem, jag å Theodore har varit å hämtat ut två paket som kommit.
i ett av dom fanns de en nalle Puhs kokbok! Och i det andra så va det bodysuiten. Den va stor i storleken såg det ut som, så de blir julklapp / födelsedagspresent.

Theodore somnade precis när vi kom hem, så nu ligger han i vagnen ute på balkongen. Han sover som bäst när han får sova ute. Men vem skulle inte göra det? Det ser så mysigt ut i vagnen, nästan så man vill krypa ner där själv.

Imorgon kommer en hit å kollar på lägenheten. Och Olle kommer inte vara hemma, Men de finns inte så mkt å berätta om den iaf, Dom har ju inte varit här å kollat om den ska renoveras elr inte. Det ända vi vet är att elementet på toan ska bytas.Design by
Wildasmami