lilla stackare!

Publicerat: 2011-03-31 12:21:53 Kategori: Theodore 12 - 15 Månader 0 Kommentar(er)
Idag är det Torsdag, igen! jag tycker veckorna går så sjukt fort.
Imorse så spydde Theodore rätt ut! å jag vart jätte rädd för att han fått magsjuka. Men eftersom han inte spytt sen dess så är det inte de! som tur va. Han vart så rädd min lilla stackare, å de va inte lätt å vara själv i den stunden, man ska trösta honom samtidigt som man torkade spyor. Nej usch! dom här spyrona är inget för denna familj kan jag lova! Jag tror alla är lika rädda för de!
Men han verkar vara lite piggare nu. Vilket är bra, så de kanske går åt rätt håll ändå med denna sjuka!
Han har då vilat mkt, igår la vi honom runt 19.30 och sen sov han hela natten till 06.00, åt välling å sov till 07.45. å sen kom spyan, å sen sov han en stund till! så nu så springer han runt här hemma å ropar på pappa! vilket han gör varje dag när han är på jobbet! Kan även hända när han är hemma!

Fick hem mina tunikor igår som jag vann på Tradera (helt nya! va ett företag som sålde dom) å jag är kanon nöjd :)


tävlar

Publicerat: 2011-03-31 11:25:00 Kategori: Allt 2 Kommentar(er)

Är med å tävlar om en one piece hos!
Tryck här för att vara med du också!

Tryck här för å komma till sidan som sponsrar denna tävling.magbild nu & då.

Publicerat: 2011-03-30 10:48:37 Kategori: Graviditeten (andra) 2 Kommentar(er)

Den första bilden är från denna graviditet, och den andra bilden är från jag väntade Theodore!
och detta är från runt samma vecka, Så ja, jag är mkt större denna gång!
tralalala

Publicerat: 2011-03-30 09:45:37 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
igår orkade jag verkligen inte skriva. jag va yr hela dagen! kunde inte stå upp för jag va nära på att svimma. Jag vet inte vad de kan ha varit!? antar att de har med graviditeten att göra. Idag mår jag lite bättre, som det känns nu iaf.

Theodore är fortfarande sjuk, å jag hoppas han blir frisk snart.. å även att jag mår bättre. men om jag inte bli å må sämre idag så ska jag försöka komma ut på en promenad senare. kanske blir bättre med lite frisk luft :)

Theodore sitter å pekar på datorn hela tiden å säger "dä" då vill han lyssna på sin favoritlåt, och det är Lille katt. Så jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat å den, bara idag! :)


spark spark

Publicerat: 2011-03-28 14:20:57 Kategori: Allt 2 Kommentar(er)
Eftersom jag inte kan lägga upp videoklipp av någon konstig anledning så får ni trycka här för att se det.
Om man tittar jätte noga så ser man två små sparkar, Dom syns mkt tydligare i verkligheten än på filmen.
Ska försöka få en tydligare video när den lilla inne i magen vill samarbeta :)kön gissningen

Publicerat: 2011-03-28 12:45:36 Kategori: Graviditeten (andra) 0 Kommentar(er)
10 st tror att de är en flicka
6 st tror på pojke.

Det är svårt att se på magformen vad det är för kön såhär tidigt i graviditeten. Så därför tänker jag fråga senare i graviditeten också å se vad ni tror då. :)
Kul att folk gissade iaf, så får man se om flera veckor vad som tittar ut :)Ny säng snart ?!

Publicerat: 2011-03-28 10:01:26 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)

Denna säng kanske Theodore kommer få av oss när det är dags för en annan säng.
Han ska nog få en sån säng innan den nya lillen kommer, så slipper vi köpa en till spjälsäng. Det står ändå inte på förens Theodore ska sova i en annan säng.
Denna säng kommer från Ikea, och finns i färgerna blå, furu å vit.
Men jag blå har jag fastnat mest för! :)
Sjuk igen

Publicerat: 2011-03-28 08:23:46 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Oj vilken dålig uppdatering det har blivit under helgen, Men det har inte hänt så värst mkt. Theodore är sjuk igen vilket inte alls är kul, så här hemma är det gnälligt just nu. Eller det har iaf vart det. HAn har sovit jätte dåligt några nätter, vaknar hela tiden!
Men inatt va väl den bästa natten, då sov han från halv 8 till 04.40 å åt sen välling och sen sov vidare till 06.00 någonstans. Jag vill helst inte ge honom välling på natten vanligtvis, men när han är sjuk så äter han ingenting på dagen, och får kämpa i honom välling så jag är glad att han åt upp en flaska inatt, så han får i sig något. När han är frisk så vill han ändå inte ha välling på natten, vilket är bra. Eftersom han inte behöver äta då.

Det är vädigt tomt här hemma just nu.. Och jag tänker inte skriva varför just nu.. <3


magbild

Publicerat: 2011-03-25 10:41:47 Kategori: Graviditeten (andra) 2 Kommentar(er)
tiden går fort.

Publicerat: 2011-03-25 09:03:55 Kategori: Allt 5 Kommentar(er)
Idag blir Theodore hela 15 månader! Tiden går så sjukt fort, han börjar bli så stor!
Han har blivit så duktig, jag frågade honom om han kunde hämta kläder åt  honom, han gick iväg och kom tbx med kläder! jag trodde inte han visste vad jag menade, men tydligen så gjorde han det! Duktiga lilla pojk <3

Går även in i vecka 20 idag, Så halva tiden har gått nu! Så nu får man vänta halva tiden till för att få veta vem den lilla är därinne, Tjej eller kille? Jag tror på tjej, men det visar sig! vågar ni gissa vad det är? :)


städat

Publicerat: 2011-03-24 12:09:39 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Theodore har fått lite feber igen, men jag tror de beror på tänderna, för de är två på väg upp! Så det visar sig om febern ger sig efter de !

Nu på morgonen/förmiddagen så har jag diskat, plockat undan Theodores saker som har varit överallt i hela lägenheten, städat Theodores rum, dammsugit och torkat golvet. Så nu ser de liiite bättre ut iaf, men skulle nog behövas städas lite mer, men detta får duga så länge! fick så ont i ryggen när jag höll på!

Nu sover Theodore, så nu sitter jag å latar mig lite ! :)


Sparkar <3

Publicerat: 2011-03-22 10:29:59 Kategori: Allt 2 Kommentar(er)
Igår så vann jag två nya tunikor på tradera, får hoppas dom är lika fina i verkligheten som på bild.
Och kläderna från h&m har även skickats idag, så får hoppas dom sitter bättre än dom gjorde sist. så man har lite nytt att klä sig i nu när de börjar bli vår!

Idag för första gången så såg jag sparkarna utanpå magen, Det är så kul nu när man börjar komma upp i dom veckorna det börjar hända lite. så det känns mer verkligt.
Försökte få det på film, men såklart så slutade den. Precis så va Theodore när han låg i magen, fick en enda film på sparkarna med honom! å då är det i vecka 21, så det syns inte så jätte tydligt.

Men snart ska vi gå till Öppna förskolan, bara Theodore vaknar :)


sätter sin mamma på prov.

Publicerat: 2011-03-21 18:37:40 Kategori: Allt 2 Kommentar(er)
För några dagar sen började Theodore bli väldigt envis! får han inte som han vill blir han arg å gör andra saker han vet att han inte får göra!

Idag när vi badade så hade han ner alla flaskor från badkarlskanten, så jag ställde upp dom igen, å han ner med dom igen! å jag sa åt honom att han inte får göra sådär! Då slutade han, tills jag ställt dit flaskorna igen å hunnit satt mig ner på golvet. Då for det flaskor över hela badrummet! Han visade verkligen hur arg han var.
Så nu sätter han säkert mig på prov, för å se vem som bestämmer! :) Men jag måste bara säga att han är så söt när han blir sådär arg!
Så nu gäller det bara att inte ge upp, så han inte får som han vill jämt :)


:)

Publicerat: 2011-03-21 13:15:51 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Idag gick vi upp halv 7! lite tidigt men ibland så måste man!

Vi gick upp å lekte lite med lego. och sen vart det frukost, å då vart Theodore glad, för han älskar verkligen frukost! han springer till köket när man frågar om vi ska äta frukost :)

runt kl 09.00 så vart Theodore trött å somnade i soffan bredvid mig, så jag gick å la honom i sin säng ist så passade jag på att diska all disk som stått under helgen, så det va skönt att bli av med det.

vi har även hunnit haft besök av Theodores mormor, och så har vi även hunnit laga å äta mat, å idag bjöd jag honom på köttbullar gräddsås, potatis och kokta morötter, (igen) Men jag va sugen på det idag, + att de inte fanns så mkt annat hemma. :)

nu gör vi ingenting.. å har ingen fantasi på vad man kan göra heller :)


dagen

Publicerat: 2011-03-19 21:33:32 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Idag åkte vi in till stan å köpte ett par nya solglasögon åt Theodore. dom va lite stora än! men han växer väl i dom, någon gång.
Sen åkte vi till Smedjebacken å gick in på apoteket å hämtade ut en baby to be gratis box! :) Lika bra å hämta ut ett sånt när det ändå är gratis!
efter det åkte vi till mamma & pappa. Vi va ute i över en timme å åkte pulka med Theodore.  Han tyckte de va så kul när det gick fort :)

(tryck här om ni vill veta vad de är för baby to be gratis box jag hämtat ut (för gravida)

Tänkte lägga in videor på pulka åkandet, men det verkar inte fungera!


Design by
Wildasmami