5-6 månader

Publicerat: 2010-06-30 13:43:07 Kategori: Theodores utveckling 0 Kommentar(er)
Har glömt att skriva lite om vad han kan nu.
Inte för att de är så jätte mkt, men han kan sitta själv en kort stund.
"pratar" Lite mer, han säger mest "ojoj" (de låter som han säger det iaf)

Jag kommer inte på nå mer just nu, har säkert glömt nå.


Videor

Publicerat: 2010-06-29 20:10:18 Kategori: Theodores utveckling 1 Kommentar(er)
Ignorera när jag pratar!!
Mat

Publicerat: 2010-06-29 13:05:32 Kategori: Theodores utveckling 5 Kommentar(er)
Hur mkt å hur ofta ger ni era barn mat?

För Theodore ser de ut såhär:

06.00 - 07.00 = Gröt + välling (om han vill ha)
12.00 - 13.00 = En burkmat + efterätt
15.00 - 16.00 = mellanmål
18.00 - 19.00 = gröt
19.00 - 20.00 = Välling

Och sen ersättning läggs till emellanåt när han vill ha. Han har alltid varit stor i maten, ända sen han va nyfödd xD
Jag vet inte om jag ger honom för mkt än för lite, men får han inte de här så blir han jätte sur. så jag fortsätter såhär, han vill ju ha, då kan de inte vara för lite iaf xD

Idag bjöd jag Theodore på Potatis, Torsk å morötter, till efterrätt blev det äpple och banan!


Fungerar bra

Publicerat: 2010-06-29 09:16:59 Kategori: Allt 1 Kommentar(er)
Kalsongerna verkar fungera bra, iaf första natten. Och igår köpte jag massa mat till honom, så han lär väl klara sig ett tag iaf.

Imorse åt han en portion gröt, + 160 ml välling, han är en liten knubbis! Men de är bra att han äter.

Jag funderar på om man ska ta en promenad senare, Det är ju fint väder! Har ju varit de i flera dagar ju, hoppas det håller i sig!


Blöjmannen.

Publicerat: 2010-06-28 10:36:37 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Idag lär jag å Theodore gå in till stan å kolla om de finns kalsonger till honom, Han har ju lärt sig öppna blöjor, Så imorse vakna jag upp med en bebis som hade bajs överallt!!!
Och att ha pyjamas på natten blir nog varmt. Eftersom vi sover med stängd dörr så inte katten lägger sig i hans säng. Om de inte finns de jag söker så får de bli up&go blöjor på natten.. Han har öppnat blöjan många gånger, så de är ju medvetet han gör det.
Annars får jag kolla efter en tunn pyjamas.. Något lär jag hitta, så man inte vaknar upp fler nätter med bajs överallt..
Liten uppdatering

Publicerat: 2010-06-27 13:12:07 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Nu va det nästan en vecka sen jag skrev, vi har inte gjort så himla mkt.. Vi har varit å tittat på mammas nya hund. Och hon gick jätte bra ihop med våra hundar, å tur är väl det.
Vi sov även där i fredags, jag fick väl inte allt för mkt sömn, men Theodore sov iaf bra. Men jag är inte van att sova borta (även om jag bott där hela mitt liv, men är van att sova hemma). Sist jag sov borta va när Theodore föddes, å där fick man inte heller så mkt sömn när man får dela rum med andra..
Theodore har även fått en ny kusin, en liten tjej. jag tror hon skulle heta Otilia. Så vi har köpt en liten present.. Kanske inte deras stil på de vi köpt, men de är iaf något..
Theodore har även blivit lite kräsen på att äta (?!) Gröt äter han inte så mkt av längre, han äter någon sked sen vill han inte ha mer. å ibland vill han inte ha vanlig mat heller! De är väl någon period får man hoppas!
Mammas nya hund!Sitta själv

Publicerat: 2010-06-21 15:27:49 Kategori: Theodores utveckling 1 Kommentar(er)
är dålig på att uppdatera, har inte så mkt att skriva faktiskt.
Jag är lite förkyld, så jag hoppas att Theodore klarar sig ifrån det. Men han är så pigg å glad, han springer runt här hemma i sin gåstol, gör saker han inte får, Och får han inte som han vill så blir han småsur :) Gullungen!
Igår gjorde jag en ost å skink paj, fy så gott! Sen va jag duktig å gjorde mina älskade kakor. Fruktansvärt gott!

Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog idag, Theodore är duktig å kan sitta lite själv korta stunder :)Och sen ska jag visa hur stor han har blivit!
Sitta själv

Publicerat: 2010-06-21 15:27:49 Kategori: Theodores utveckling 0 Kommentar(er)
är dålig på att uppdatera, har inte så mkt att skriva faktiskt.
Jag är lite förkyld, så jag hoppas att Theodore klarar sig ifrån det. Men han är så pigg å glad, han springer runt här hemma i sin gåstol, gör saker han inte får, Och får han inte som han vill så blir han småsur :) Gullungen!
Igår gjorde jag en ost å skink paj, fy så gott! Sen va jag duktig å gjorde mina älskade kakor. Fruktansvärt gott!

Tänkte bjuda på lite bilder som jag tog idag, Theodore är duktig å kan sitta lite själv korta stunder :)Och sen ska jag visa hur stor han har blivit!
hmm

Publicerat: 2010-06-16 12:24:31 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Theodore har inte längre feber elr ömma ben, Men nu har han fått ögoninflamation. Han verkar inte lida av den iaf, men denna vecka har inte varit rolig för honom.
Men han är pigg å glad idag, och tur är väl det.
Idag har han ätit en hel burk kalvkött å rotfrukter. Sist han fick det tyckte han inte om de, men denna gång gick det bra.
Vilodag.

Publicerat: 2010-06-15 12:43:18 Kategori: Theodores utveckling 0 Kommentar(er)
Theodore har inte lika hög feber idag, När jag tog tempen imorse låg den på 38.4, så bara han vaknar ska jag ge honom mat, å sen tempen. Han är väldigt hängig, Inte alls kul. Han orkar inte med något. Hoppas de går över snart, När han fick sina sprutor vid 3 månader så va de inte alls såhär, då fick han feber och dagen efter va allt bra igen. Men denna gång har inte alls varit rolig för han.
Han vill mest sova, och de är bra om han vilar. Så kanske han blir bra snart. Benen är fortfarande ömma.
Så idag är de en riktig vilodag.


39.5 i feber

Publicerat: 2010-06-14 21:01:45 Kategori: Allt 2 Kommentar(er)
Tycker så synd om min lilla älskling nu. Tog tempen innan han gick å la sig vid 19.00, och då va de 38.2. Sen vaknade han å va jätte gnällig, Så jag tog upp honom så fick han vara i famnen lite, det hjälpte. Kände att han va jätte varm. Och så tog jag tempen igen och de va på 39.5, + att han har ömma ben. Så han fick alvedon nu, så får man hoppas att de blir bättre. Blir den högre får man väl åka in på akuten?!
Det är så hemskt när man som förälder inte vet vad man ska göra för att göra de bra. Nu sover han igen, så får man hoppas de är bättre imorgon.


Bvc

Publicerat: 2010-06-14 13:20:16 Kategori: Theodores utveckling 0 Kommentar(er)
Idag har vi varit vid bvc, han har fått sin 6 månaders sprutor. Han va duktig, men de är så hemskt å se när dom tar sprutorna, å han vart jätte ledsen, så man vill nästan gråta själv. Men de blev bra direkt efter.
De va även läkarbesök där, å allt såg bra ut.
Innan sprutorna så va de lite prat om tänder, tandborstning å sånt. Så han fick en tandborste. Han har inte alls varit gnällig idag, nu ska jag inte säga för mkt, men de ända va när han fick sprutorna som han varit gnällig. Så han verkar vara en glad kille idag.
Idag fick han äta pasta, ostsås och broccoli, de tyckte han jätte mkt om, han åt upp en hel burk, och efter de lite fruktpure.Theodore leker lite vid bvc, när vi vänta på att de va våran tur. :)tvätt å disk

Publicerat: 2010-06-13 14:58:16 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Idag har jag diskat å tvättat, de är så skönt när man har det gjort. När Theodore vaknat så ska jag tvinga Olle och dammsuga, för nu vill jag sitta å ta det lugnt. Är helt slut när man aldrig får en lugn stund känns det som.

Idag har Theodore fått smaka mjölk för första gången, (den röda mjölken) å han verkar tycka om det. Och Fil är en favorit. Jag är glad över att han inte är så kräsen, han äter de mesta. Men frukt är inte någon favorit (lik sin mor?) Men igår provade jag blåbär, hallon och äppel pure, och det tyckte han om, blanda även i det i filen.

jag är så dålig på att uppdatera, men de får ni stå ut med. Det händer inte så mkt om dagarna, dom senaste dagarna har de ju varit hemskt väder, igår regnade det hela dagen.Filmer

Publicerat: 2010-06-11 10:08:27 Kategori: Theodores utveckling 0 Kommentar(er)
tänk att Theodore har legat i min mage, de kan man knappt förstå, denna video är från vecka 21+4, så liten..här är han inte ens en månad gammal, så liten..

precis en månad gammal..

 

 

Att han varit så liten kan man knappt förstå, snart är han 6 månader gammal, å har lärt sig så mkt. å mer ska han lära sig!
Valpkurs

Publicerat: 2010-06-08 09:56:06 Kategori: Allt 0 Kommentar(er)
Igår va jag å Theodore själva nästan hela dagen, Olle va på valpkurs med Bamse.
å Theodore va jätte trött när klockan va 18.00, så jag la honom i ett bad, så man håller honom vaken en stund till, lite tidigt att lägga honom den tiden. Han ville knappt ha sin kvällsgröt, och då är han trött.
Theodore fick även smaka lite fil av mig igår, inte alls mkt, eftersom han kan få ont i magen. Men han tyckte om det, så han fick smaka lite av mig igen när jag åt.

Måste även säga att Theodore sov hela natten inatt, Utan mat. Men han vaknade två gånger för att han låg å mage. Men somnade fort om igen. Så dom gångerna tycker jag inte räknas.

Idag ska jag nog gå till affären å köpa lite blöjor, Olle glömde det igår. Så tur att dom inte var helt slut.

Theodore har sovit utan sin napphund inatt, den låg i sängen, men jag använde vanlig napp igår å inatt. Och de funkar nu. Så ifall man glömmer napphunden så gör de ju inte så mkt, då kan han ha vanlig.

Nu sitter Theodore i sin gåstol, han är helt galen i den, de går fort när han får fart på den. Han är så söt våran lilla pojke.

Design by
Wildasmami