Leklandet

Publicerat: 2011-06-23 19:33:18 Kategori: Theodore 16-24 Månader 3 Kommentar(er)
Idag har vi som sagt varit på leklandet i Falun. Theodore hade kul även om han varit riktigt slö idag, sovit middag två gånger, det är inte alls likt honom. Så när vi kom hem så tog vi tempen på honom och den visade 39.5, så det vart en alvedon å sen direkt i säng för att han va jätte trött, Han somnade nästan direkt. Stackaren.


Lite bilder från dagen (Theodore har världens snyggaste frilla, hur mkt man än borstar håret så blir det sådär!):






(grabben med svart hår är Theodores farbror!)

Jag tycker att leklandet va lite för äldre barn, Och kanske för icke gravida mammor. Theodore kan inte direkt vara själv i den stora ställningen, å det va ju självklart där han skulle vara mest. så upp där va hög gravida morsan å klättrade, kröp, upp å ner, ner å upp. Ja, ni hör ju själva. Annars va det jätte kul för Theodore. Så det blir självklart att åka dit flera gånger.
en sak som också va minus är att man inte får ta med sig egen mat, Det vart jag lite besviken på! Theodore äter inte burkmat längre, å det som va mest barnvänligt där va pannkakor, och det tycker han inte heller om. Så han fick en ost och skinkpaj som han inte ens orkar äta upp. Egen mat hade väl varit bättre tycker jag! dom skyller på att det är allergier, men ingen annan ska väl äta Theodores mat? det är nog mer att dom vill tjäna pengar.
Men ja, som sagt! annars hade vi kul.




Kommentarer
Postat av: Louise - Mamma till Wilde & en till i magen

Egen mat till barnen får man visst ta med :) :P

Åtminstone när vi va där sist :P

2011-06-23 @ 19:55:18
URL: http://louisevestin.blogspot.com/
Postat av: Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Vad fina bilder :).

Gillade han leklandet?



Vi har ett lekland här i Borås, Leos Lekland. Och vi har varit där några gånger, och de är full rulle hela tiden på barnen. De springer verkligen av lycka. haha! :D



Kram Mia

2011-06-23 @ 20:10:10
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Så lite så :) Vet själv hur krångligt det var att packa ner bb väska nr 2 :P haha..fast första gången var värre tycker jag x)

YEs det ska jag göra ^^



Förresten det där filten du hade beställt hem du kan väl göra en liten förklaring sen vad du tyckte om den osv..är nyfiken :)

2011-06-23 @ 20:43:04
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Design by
Wildasmami